Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Μαθιά, Πατσίδες, Καινούργιο Χωριό, Σταμνιούς και Έμπαρο

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε Μαθιά, Πατσίδες, Καινούργιο Χωριό, Σταμνιούς και Έμπαρο:

-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΘΙΑ

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023, στις 9.00 το βράδυ στη Μαθιά Ηρακλείου, θα παρουσιαστεί η θεατρική κωμωδία: “Μήδεια” του Μποστ από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου. 

Παίζουν: Στέλλα Μουμπουλάκη (Μήδεια), Μαριλέτα Βούλγαρη (τροφός, Ευριπίδης) Μάριος Λιαπάκης (Κρητικός, κορυφαίος, καλόγερος, Ιάσονας), Αργυρώ Γκιαουράκη (καλόγρια, Οιδίποδας) και Βάλια Χρηστάκη (κορυφαία, ψαράς, Αντιγόνη).   Σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια: Μάνος Μανιάς Σκηνικά και κοστούμια: Ειρήνη Μηλαθιανάκη

Η εκδήλωση αποτελεί διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

-ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΦΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.00, στις Πατσίδες Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί , για άλλη μια χρονιά, η Γιορτή Σταφυλιού που αποσκοπεί στην προβολή του τοπικού προϊόντος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Κρητική Βραδιά με τον Μανώλη Κονταρό και το συγκρότημα του.

Mια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσίδων σε συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς σταφυλιών της ευρύτερης περιοχής.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη της Ένωσης Ηρακλείου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6943 265 307

-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023, στις 21.30 το βράδυ, στο Καινούργιο Χωριό του Δήμου Χερσονήσου, παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση με τίτλο : “Έδωσε η ανάμνηση Παρόν” (Ένας αιώνας επιθεώρηση).  Μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καινούργιου Χωριού «Η ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χερσονήσου . Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία των Μάνου Καφτάκη – Χρήστου Καράνταη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

-ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΜΝΙΟΥΣ

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:30 στην Κεντρική πλατεία, στους Σταμνιούς του Δήμου Χερσονήσου, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ο Καραγκιόζης Ψαράς» από την Ομάδα εκτός των Τειχών και τον παραδοσιακό θίασο σκιών του Χρήστου Συρμακέζη.

Μια εντυπωσιακή παράσταση με 5 διαφορετικά σκηνικά, ένα οικολογικό μήνυμα και άπειρη θυμοσοφία από τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη.

Παίζει ο Χρήστος Συρμακέζης 

Βοηθός σκηνής η Ιφιγένεια Παπαματθαιάκη

Μια διοργάνωση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σταμνιών Πεδιάδος σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου.

-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΡΟ

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, στις 21.30 το βράδυ, στην αυλή του δημοτικού σχολείου Εμπάρου, του Δήμου Βιάννου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση με τίτλο “Έδωσε η ανάμνηση Παρόν” (Ένας αιώνας επιθεώρηση).

Μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπάρου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης. Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία των Μάνου Καφτάκη – Χρήστου Καράνταη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί